Gemeente Lommel
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een hart voor ouderen

01 februari ’21 (ma)
Het lokaal dienstencentrum ‘t Trefpunt kijkt uit naar mensen met een hart voor ouderen. We zijn op zoek naar personen die zich willen engageren als ‘buddy’ voor een eenzame senior.

Voel je er iets voor...???

We denken daarbij aan zorgzame personen, met een warme persoonlijkheid, die af en toe wat tijd willen geven aan een senior, die weinig contacten heeft en zich eenzaam voelt.
Zie je het zitten om een contact aan te gaan met iemand die uitkijkt naar een babbel, een telefoontje, een bezoekje (wanneer dit straks weer kan en mag)? Ben je iemand, die graag een meerwaarde wil zijn voor een senior die (nog) thuis woont?
Wil je de kans grijpen om voor die persoon echt iets te betekenen, contacteer dan snel het dienstencentrum. Na een verkennend gesprek zoeken we samen met jou naar een ‘gepaste match’. Bedoeling is om na een eerste kennismaking met de senior (wat coronaproof moet gebeuren) het contact te onderhouden en een warme vertrouwensband op te bouwen.
Wanneer de coronacrisis voorbij is, kan je samen met die senior ook andere leuke stapjes in de wereld zetten en elkaar meer ontmoeten. Misschien kan deze oproep voor jou het begin betekenen van een mooie, nieuwe vriendschap.

Twijfel niet en bel of contacteer het dienstencentrum bij interesse of vragen tel: 011/39.71.02 of via mail naar dienstencentrum@zorggroeplommel.be.

Nieuwsoverzicht
Een hart voor ouderen

Openingsuren & contact

Dienstencentrum 't Trefpunt

adres
Kapittelhof 13920 Lommel
Tel. tel.
011 397 102
Fax fax
011 399 767
e-mail
dienstencentrum@zorggroeplommel.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina