Maaltijden aan huis

Voor elke week- en weekenddag levert het dienstencentrum 't Trefpunt dagelijks een 3-gangen (in de microgolf) op te warmen maaltijd aan huis. De weekendmaaltijden worden steeds bedeeld op vrijdag. 

Voor wie

Inwoners van Lommel voor wie het zelf bereiden van een warme maaltijd niet (meer) mogelijk is, kunnen in het dienstencentrum terecht voor een op te warmen maaltijd aan huis geleverd. 

Hoe aanvragen

Senioren die gebruik willen maken van deze dienstverlening kunnen het dienstencentrum contacteren voor meer info over bestellingen, de opstart, de      maandelijkse betaling, ... of kunnen de afsprakennota  'maaltijden aan huis' lezen en daarna het aanvraagformulier ingevuld bezorgen aan het dienstencentrum (cfr. kadertje downloads). 
 
Personen jonger dan 65 jaar die gebruik willen maken van deze dienstverlening dienen het dienstencentrum te contacteren voor het maken van een afspraak voor een voorafgaandelijk verkennend gesprek. 

Kostprijs

Een maaltijd aan huis geleverd kost 7,5€ per persoon. Personen met recht op verhoogde tegemoetkoming betalen slechts 5,5€ per maaltijd. 

Thuisbezorgde maaltijden

Contact

Kantoren Dienstencentrum 't Trefpunt

adres
Kapittelhof 43920 Lommel
Tel. tel.
011 397 102
e-mail
dienstencentrum@zorggroeplommel.be

Deel deze pagina