Gemeente Lommel
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe maatregelen wasgoed

24 maart ’20 (di)
Aandacht!!!

Beste familie, 

Vanaf heden zijn er vanuit de overheid extra maatregelen van kracht inzake bezorgde goederen en wasgoed. Wij willen jullie hiervan op de hoogte brengen en vragen dan ook met aandrang deze maatregelen strikt te volgen. 

Alle bezorgde goederen (schone was, cadeaus, voeding, knutselwerkjes, …) dienen gedurende 24 uren in een afgesloten lokaal geplaatst te worden alvorens deze overhandigd worden aan de bewoners. Gelieve geen voedingswaren aan te leveren die in de ijskast dienen bewaard te worden. Indien mogelijk vragen wij de goederen in de vroege voormiddag langs te brengen, zo kunnen wij beter het overzicht bewaren. 
 
In verband met het wasgoed zijn er richtlijnen die wij in het woon- en zorgcentrum moeten opvolgen, maar die ook gevraagd worden om thuis te respecteren (indien u de was zelf doet): 

  • De vuile was zal in een dubbele plastiek zak overhandigd worden aan de familie. Best dat u deze tweede zak verwijdert en weggooit (niet meer herbruiken) als u thuis toekomt 
  • De vuile was niet opschudden bij het invoeren in de wasmachine, de plastiek zak weggooien (niet meer herbruiken) 
  • Wassen op een zo hoog mogelijk programma (bij voorkeur 60°) 
  • De was bij voorkeur in de droogkast drogen 
  • De propere was opbergen in een nieuwe, plastiek, afgesloten zak en vervolgens in een tweede afgesloten zak verpakken (op beide zakken de naam schrijven aub) 
  • (Wij zullen dezelfde regels hanteren en bij het binnenbrengen de tweede zak verwijderen) 

Vuile was ophalen kan nog steeds op dinsdagen tussen 18u – 19u of na afspraak met het afdelingshoofd. Aanleveren van goederen of propere was liefst in de vroege voormiddag (na afspraak met het afdelingshoofd dus te combineren met ophalen vuile was). 

Alvast bedankt  

Vriendelijke groeten, 

Rudi Fonteyn 
Algemeen directeur ZorgGroep Lommel 

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Woonzorgcentra Kapittelhof en Hoevezavel

adres
Kapittelhof 1 (Kapittelhof) - Jan Davidlaan 11 (Hoevezavel)
Tel. tel.
011 399 799

Lees meer artikels over

Deel deze pagina