Gemeente Lommel

Vrijwilligers gezocht

09 juni ’21 (wo)
Het Lokaak Dienstencentrum 'Trefpunt zoekt vrijwilligers. Ben je jong van geest, sta je open voor samenwerking en spreekt de doelgroep van senioren en kwetsbare personen je wel aan?

Het Lokaal Dienstencentrum ‘Trefpunt is volop bezig met de voorbereiding van de verdere heropstart van hun activiteiten voor deze zomer en het najaar.   
In dat kader kijken zij erg uit naar frisse en enthousiaste vrijwilligers die een beetje van hun tijd willen vrijmaken om het leven van senioren een stukje aangenamer/zinvoller te maken.
Wil je iets betekenen voor senioren uit Lommel, hetzij individueel, hetzij in groep?
Heb je bepaalde kwaliteiten waarmee je senioren nieuwe vaardigheden of activiteiten kan aanleren? Hou je ervan ontspanningsinitiatieven voor senioren (mee) te begeleiden?
Spreekt een engagement als cafetaria- medewerker je aan of ben je eerder sportief, cultureel of digitaal onderlegd?

Ben je jong van geest, sta je open voor samenwerking en spreekt de doelgroep van senioren en kwetsbare personen je wel aan?

Twijfel niet en neem nog vandaag contact op met het dienstencentrum (tel: 011/39.71.12 of dienstencentrum@zorggroeplommel.be). Zij nodigen je dan graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarna je zelf kan beslissen of het bedoelde engagement iets voor jou is of toch niet. 

En weet … elk engagement, hoe groot of hoe klein ook, is meer dan waardevol!

Nieuwsoverzicht
Vrijwilligers gezocht

Openingsuren & contact

Dienstencentrum 't Trefpunt

adres
Kapittelhof 13920 Lommel
Tel. tel.
011 397 102
Fax fax
011 399 767
e-mail
dienstencentrum@zorggroeplommel.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina