Warme maaltijden

Op elke week- en weekenddag serveert het dienstencentrum 't Trefpunt een 3-gangen maaltijd in de bar van het dienstencentrum (Kapittelhof 1) en in de bar van WZC Hoevezavel (Jan Davidlaan 11).

Voor wie

Inwoners van Lommel voor wie het zelf bereiden van een warme maaltijd niet (meer) mogelijk is, kunnen hier terecht voor een lekkere, warme maaltijd in goed gezelschap.

Hoe aanvragen

Senioren die gebruik willen maken van deze dienstverlening kunnen het dienstencentrum contacteren voor meer info over bestellingen, de opstart, de maandelijkse betaling, ... of kunnen de afsprakennota 'warme maaltijden' lezen en daarna het aanvraagformulier ingevuld bezorgen aan het dienstencentrum (cfr. kadertje downloads). 
Personen jonger dan 65 jaar die gebruik willen maken van deze dienstverlening dienen het dienstencentrum te contacteren voor het maken van een afspraak voor een voorafgaandelijk verkennend gesprek. Kostprijs

Een warme maaltijd kost 7,5€ per persoon. Personen met recht op verhoogde tegemoetkoming betalen slechts 5,5€ per maaltijd. 

Warme maaltijden

Contact

Kantoren Dienstencentrum 't Trefpunt

adres
Kapittelhof 43920 Lommel
Tel. tel.
011 397 102
e-mail
dienstencentrum@zorggroeplommel.be

Deel deze pagina